Trygg och pålitlig städfirma i Täby

Funderar ni på att anlita en städfirma i Täby men tvekar inför vilken ni ska välja? Här kommer några tips på hur man hittar en pålitlig och seriös städfirma.

Sedan rutavdraget infördes har antalet städfirmor kraftigt ökat. Det i sin tur har gjort att konkurrensen ökat och att det idag går att få städhjälp till riktigt lågt pris. Städningen är också mer flexibel och städföretagen erbjuder ofta olika tilläggstjänster som exempelvis tvätt, strykning, gräsklippning och fönsterputsning. Allt detta är bra, men det gäller att ändå tänka till då man väljer städföretag. En städning kan inte kosta hur lite som helst då de som städar bör vara försäkrade och ha avtalsenliga löner. Därför gäller det att se upp för de städföretag som erbjuder städning till allt för lågt pris eftersom de sällan har fast anställd personal eller kollektivavtal.

Kontrollera om städfirman har kollektivavtal

För den som letar efter en pålitlig och seriös städfirma i Täby är det bästa egentligen att fråga vänner och grannar om rekommendationer. Men man kan också söka på nätet. Det är alltid bra att träffa mer än ett städföretag innan man bestämmer sig. De flesta av dem brukar erbjuda ett kostnadsfritt hembesök när man ber om ett kostnadsförslag. Då har man chans att ställa frågor och bilda sig en uppfattning om städfirman. Det blir även enklare för städföretaget att lämna en korrekt offert. Glöm inte att fråga om städföretaget har kollektivavtal och försäkringar, samt att kolla upp om detta stämmer genom att ringa fackförbundet.

26 Mar 2022

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!