Hur hittar jag folk för flyttstädning i Örebro?

Om man driver ett företag som är verksam inom flyttstädning så ska man vara medveten om att det sällan är något problem att få tag på folk att anställa. Det som däremot kan vara ett probelm är att hitta rätt sorts människor – flyttstädning ställer nämligen höga krav och då fungerar det inte att ha några som fuskar. Nej, har man en firma för flyttstädning så är det också viktigt att personerna man har anställda gör ett bra jobb – gärna så pass bra att ett rykte börjar sprida sig i den stad man är verksam i. Framgång har ju en förmåga att spridas från mun till mun och detta genererar då i slutändan fler uppdrag som i sin tur ger firman mer pengar.

Är man exempelvis verksam inom flyttstädning i Örebro och får ett jobb som man tackar ja till och där de anställda man skickat sedan sköter sig exemplarisk – ja, då är risken också stor att detta sprids från den person som man utfört städningen hos till någon av hans vänner, bekanta eller släktingar som i sin tur då kommer att anlita just sin firma då det är dags för deras framtida flyttstädning. Naturligtvis går detta även att ta i motsatt riktning – att de anställda som du skickat missköter sig med sin flyttstädning – det kommer ju naturligtvis att påverka din firma i Örebro i negativ bemärkelse. Ett bra rykte är alltså det som är bland det viktigaste som en firma kan ha – oavsett om det handlar om flyttstädning i Örebro eller fönsterputs i Sveg – och detta rykte är skört så därför måste man alltid göra sitt absolut bästa. Man är liksom aldrig bättre än sitt senaste jobb och i och med internet så har detta blivit extra viktigt. Numera sprids ju inte rykten, lovord eller kritik bara från en mun till en annan utan det räcker med att någon skriver något dåligt eller bra om din firma på internet för att du och ditt företag ska kunna påverkas i någon av riktningarna.

Bra personal är nyckeln till bra flyttstädning i Örebro

För att återgå till rekryteringen så kan det alltså löna sig att istället för att ha många – men omotiverade – anställda istället satsa på färre – men bättre – anställda som man sedan ger en högre lön som morot. En firma inom flyttstädning i Örebro skulle alltså i många fall må betydligt bättre av att satsa på en kärntrupp av anställda som hela tiden levererar istället för att ha kanske tio gånger fler människor som egentligen inte vill vara där utan bara fuskar.

Nej, det är verkligen något som arbetsgivare i hela landet – och inte bara som i exemplet Örebro och flyttstädning – borde ta efter. Man söker kvalitet istället för kvantitet och betalar extra för denna istället – på så sätt får de anställda en extra belöning samtidigt som de också får den uppskattning som de ju också förtjänat genom sitt hårda arbete. Uppmuntra de duktiga och gör dig i värsta fall av med de sämre som bara är där i väntan på något bättre – detta gäller oavsett om man har en firma för flyttstädning i Örebro eller ett företag inom hemtjänst i Stockholm. Kvalitet ska löna sig.

26 Dec 2022

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!