Hur hittar man en bra flyttfirma i Stockholm?

Ska ni anlita en flyttfirma i Stockholm men är osäkra på vilken ni ska välja? Flytthjälp går att få till lågt pris, men tyvärr är inte alla firmor seriösa.

När rutavdraget infördes ökade antalet flyttfirmor snabbt och idag kan man få flytthjälp till riktigt lågt pris. Men tyvärr är inte alla företag lika seriösa och följer de branschregler som finns. Ska man anlita en flyttfirma kan det därför vara bra att känna till vissa saker så att man väljer en flyttfirma som man känner sig trygg med.

Först och främst har en seriös flyttfirma moderna fordon och ett giltigt trafiktillstånd. Deras medarbetare är certifierade, har fast anställning och har lön enligt gällande kollektivavtal. Givetvis har firman också försäkringar som täcker eventuella skador som kan uppstå på bohag vid en flytt. Vill man kontrollera en flyttfirma kan man göra detta hos Skatteverket.

Detta avgör hur mycket det kostar att anlita en flyttfirma

Det bästa sättet att hitta en pålitlig flyttfirma är att fråga bekantskapskretsen om tips. Men innan man kontaktar en flyttfirma kan det vara bra att veta hur mycket hjälp man vill ha med flytten. Idag finns det flyttfirmor som även kan ordna med flyttstädningen och att tömma förråd och köra till återvinningen.

Hur mycket det kostar att anlita en flyttfirma i Stockholm beror på hur mycket som ska flyttas och hur långt det ska transporteras. Men också om man vill ha några extra tjänster. Det gäller att boka flyttfirman så fort som möjligt. Då har man också större möjlighet att få flytten utförd på exakt den dag som passar en själv bäst.

9 Oct 2022

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!