Tips för den som tänker anlita en städfirma i Linköping

Allt fler i Linköping har insett fördelarna med att ta hjälp med hemstädningen. Men hur väljer man egentligen städfirma när det finns så många att välja mellan?

Sedan rut-avdraget infördes är det många fler som har fått råd att anlita städhjälp. Det har gjort att det i dag också finns många fler städföretag att välja mellan och att det går att få städning till riktigt lågt pris. För att ytterligare locka kunder erbjuder många städföretag också extratjänster, såsom exempelvis tvätt och strykning. Det finns också de som kan hjälpa till med olika typer av trädgårdstjänster.

Vill man anlita ett städföretag kan det vara bra att först fundera över hur mycket hjälp man behöver och hur ofta man vill ha städat. Tycker man att det är svårt att bedöma kan man börja lite lätt med städhjälp varannan vecka och sedan utöka tjänsten om behovet skulle visa sig vara större.

Hur hittar man en seriös städfirma i Linköping?

Den stora efterfrågan på olika städtjänster har tyvärr gjort att branschen också har lockat till sig en del oseriösa aktörer. Vill man anlita en städfirma i Linköping kan man därför inte bara ta den som erbjuder lägst pris. Man måste också titta på om företaget har kollektivavtal, ansvarsförsäkring och nöjd-kund-garanti.

Ett seriöst städföretag har också låg personalomsättning och erbjuder att det alltid är samma städteam som kommer och städar. På så vis upprätthålls också kvaliteten på städningen. Men framförallt känner man sig som kund mycket tryggare.

25 Jun 2022

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!