När inte städningen hinns med

Tänk om dygnet hade mer än 24 timmar eller att man inte behövde sova? Tiden flyger iväg och det är svårt att hinna med allt som ska hinnas med. Man ska både hinna med att arbeta och ta hand om familjen och så får det gärna finnas lite tid över till nöjen och att bara få ta igen sig ibland.

Något som både är tungt och tidskrävande är städningen av bostaden. Vi vet alla att det är viktigt för trivseln och hälsan att ha ett rent hem. Men hur ska man få den tiden som inte finns? Man går omkring med ständigt dåligt samvete för att man inte hinner städa så bra som man hade önskat. Men lugn, det finns en lösning.

Ta hjälp av ett städproffs!

Fler och fler unnar sig att ta hjälp av en städfirma för att sköta städningen hemma. Tänk vilken lyx att boka in kontinuerlig veckostädning och mötas av ett skinande rent hem när du kommer hem från arbetet. Eller kanske behöver du en grundlig storstädning inför någon högtid eller till den stora festen? Allt går att ordna, det är endast fantasin som sätter gränsen.

Städbranschen blomstrar

Eftersom fler och fler anlitar städning går städbranschen bra och kvalitén på tjänsterna är mycket bra. Företagen har idag kollektivavtal, alla föräskringar som krävs, certifikat och personalen är välutbildad, serviceminded och kunnig.

Städningen kommer bli bättre än du är van vid och gå betydligt snabbare. Vissa tvekar inför att släppa in främmande människor i sitt hem, men det behöver man inte vara. 

Det finns trygga och säkra rutiner med nycklar och koder och självklart är seriösa bolag helförsäkrade och står för alla kostnader om olycken ändå är framme.

Miljövänlig städning

Nuförtiden tänkar lla på miljön och så även städbranschen. Tidigare användes starka och miljöfarliga kemikalier ofta när man städade. Utvecklingen har gått snabbt när det gäller miljötänkadet inom städbranschen. Självklart utan att resultatet blir sämre, snarare tvärtom.

Det finns ett stort utbud av kemikaliefria produkter som kan snvänas vid städning av våra hem. Bland annat så finns det miljövänliga mirkofiberdukar för att hålla bänkar och andra blanka ytor rena. Ur allergisynpunkt är det mycket bättre då materialet suger åt sig dammet på ett effektivt sätt utan att använda starka kemikalier. 

Letar du efter ett städföretag i Sollentuna som kan hjälpa dig med städningen hemma? Läs mer här om hur det går till och be om en offert: https://www.hemstädningsollentuna.com.

23 Jul 2019

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!