Flyttstädning som lever upp till hyresvärdens krav i Göteborg

Flyttstädning i Göteborg är inte så himla lätt. I alla fall inte om du inte är proffs på att städa. En städfirma lever upp till hyresvärdens hårda krav på städ.

Du som ska flytta från en hyreslägenhet vet säkert att hyresvärden kommer ställa en del krav på hur du har städat lägenheten när du lämnar den. Många hyresvärdar har officiella krav, som du i samband med att du tecknade ditt hyreskontrakt också godkände. Andra värdar kommer komma med ny information i samband med flytten.

Det är inte alltid så lätt att leva upp till de här kraven. I alla fall inte om man inte är städare till yrket. Att få en lägenhet ordentligt ren är närmast en konstart. Och det värsta är att du riskerar att åka på bot och kostnaden för en ny städning om du misslyckas med den konsten.

Så löser du en smidig flyttstädning

Att köpa in flyttstäd i Göteborg behöver dock inte kosta många kronor. Det kan definitivt löna sig i längden, särskilt om du kan få städfirman att lämna garantier på arbetet. Oavsett vilket kommer du i alla fall slippa handskas med värden utifrån premissen att det är du personligen som slarvat med städet.

Om flyttstädningen mot förmodan ändå inte lever upp till din hyresvärds hårda krav, kan du reklamera arbetet hos städfirman. Sannolikt innebär det att de kommer och städar en gång till utan kostnad. Det beror lite på omständigheterna. Kontrollera detta när du bokar tjänsten.

31 Aug 2022

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!