Flyttstädning en perfekt lösning i Västerås

Jantelagen sätter ofta käppar i hjulet för svenskarna. Men det är ok att ta hjälp med flyttstädningen när man flyttar från lägenhet till hus i Västerås.

Det skulle bli så skönt att äntligen flytta till landet. För Anna hade stan alltid varit det självklara valet. Hon trodde aldrig att hon en dag skulle lämna stadstrafiken för landsväg och hembygdsförening. Så en dag träffade hon Lars på en kompis födelsedag och resten är, som man brukar säga, historia.

Först hade hon sagt att det aldrig skulle fungera med honom på landet och henne i stan, och ingen som ville flytta. Men efter några månader i hans mysiga villa med lugnt omkring sig och tid för sin kärlek hade hon plötsligt vänt helt om. Nu stod hon i färd med att ta hand om sin flyttstädning, något hon inte gillade.

Varför göra flyttstädning om man inte vill?

Det hade inte tagit lång tid innan hon bestämt sig för att hyra in en städfirma för att ta hand om flyttstädning i Västeråslägenheten. Hon hade talat om för många att hon inte hade tid själv. Men när en arbetskamrat frågade varför hon anlitat städfirman sa hon som det var: Jag har ingen lust att städa.

Varför slita ut sig i onödan, var hennes måtto när hon beställt både flyttfirma och flyttstädning. Nu kunde hon ägna sig åt att flytta in hos Lars vilket var en utmaning för sig. När det var dags för flytt och alla saker var utburna släppte hon in städfirman. När hon senare kom för att låsa var det så rent att hon skulle kunnat äta direkt på golvet.

11 Jul 2022

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!