Ett renodlat kontor

Det är alltid roligt att arbeta när arbetsplatsen är ren och fräsch. Att mötas av fruktrester och halvurdruckna kaffekoppar på morgonen är trist och gör inte ett dugg för arbetslusten.

En arbetsplats ska vara städad. Det kan vi troligen alla vara överens om. Bäst är ju förstås om de som arbetar där tar hand om sina muggar och sina bananskal, men så är inte alltid fallet. Dessutom är städning mer än att bara plocka undan småskräp och ställa undan disk. En bra arbetsplats har dammade ytor och dammsugna golv. Den har rena toaletter och inga kvarglömda sopsäckar i lunchrummet.

Det finns en faktor till, förutom trivsel, när det gäller kontorsstädning. För en del personer blir det oerhört svårt att arbeta och prestera med damm och smuts närvarande. En allergi går inte ihop med ett ostädat kontor.

En städfirma gör kontoret till en bra arbetsplats

För att städningen på arbetsplatsen ska bli kvalitativ behövs kontinuitet. En enstaka städning av någon som inte känner till kontoret och dess befolkning blir aldrig lika bra. Att samarbeta med en duktig städfirma är helt nödvändigt i de flesta fall.

Vad vill du få ut av din kontorsstädning? Är ni många som arbetar på platsen dagligen eller används kontoret mer sporadiskt? Givetvis påverkar detta frekvensen på städningen. Däremot finns det rätt många moment som är lika för alla. Golv ska städas och moppas och tomma ytor dammas. Papperskorgar och lunchrummets sopsäck måste tömmas och toaletterna behöver skötas. Behoven varierar men detta är basen och måste fixas. Läs mer om kontorsstädning på denna sida: http://www.kontorsstadningstockholm.nu/ 

10 Nov 2020

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!