En perfekt kontorsstädning i Jönköping är också bra reklam

Lämna inget åt slumpen när det gäller viktiga kundbesök och personalens trivsel. När proffsen gör kontorsstädning i Jönköping, så blir det verkligen rent.

Du vet själv, de där gångerna du besöker toaletten på en restaurang eller ett kontor. Det ska vara rent där, annars får du ett dåligt intryck av hela stället. Att kontoret har ett rent golv, att fönstren är putsade och att det inte finns damm ovanpå lampor, det är också sådana saker som en besökare märker. Att anlita en bra städfirma för kontorsstädning i Jönköping är väl värt pengarna. Tro inte att kontorspersonalen har lust att städa själva, om de samtidigt ska göra sitt ordinarie jobb på ett helhjärtat sätt. Man kan förstås tvinga dem att följa ett städschema, men du vet hur det är. Någon är inte på plats när det är dags att städa, kanske på tjänsteresa flera dagar, och missnöjet pyr hos de andra. Av papper blir det mycket damm, och sitter man mitt i det märker man inte så mycket. Men en besökare ser det. Ett rent kontor är också bra reklam, och en prydnad för verksamheten.

Ren modern kontor

Ett schema för proffs

De som verkligen gillar att jobba efter ett städschema, även kallat hygienplan, är den rengöringspersonal, som gärna gör ett perfekt jobb och vill ha klara rutiner. Kunden väljer hur mycket och hur ofta man vill att de ska städa, och det finns klara papper på vad som blir gjort. Förutom toaletter, köksvask, golv och andra självklara saker, torkar de ovanpå skåp, tvättar dörrar och karmar, putsar speglar och mycket annat. Dessutom kan man också beställa specialstädningar av exempelvis förråd eller kylskåp. Över huvud taget är det ju kunden som bestämmer vad som behöver göras, och det kan vara praktiskt att kunna få lite extra hjälp när det är högsäsong eller inför speciella event.

En trevlig miljö tjänar alla på

Många är allergiska mot damm, och därför är det viktigt att arbetsplatsen är så ren som möjligt. Det är trivsamt att komma till jobbet när det är nystädat, och det bidrar till en proffsig atmosfär. Beslut ska fattas, avtal skrivas och mycket annat. Ett städavtal med en bra firma underlättar för alla att kunna koncentrera sig på arbetsuppgifterna på kontoret. Man behöver inte snabbstäda toaletten, stänga dörren till matsalen eller putsa smutsiga fönster. Oavsett vilka besökare man får, är man trygg med att kunna visa dem runt överallt. Vi rekommenderar denna sajt: https://www.kontorsstädningjönköping.se

18 Mar 2020

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!