Stopp i avlopp flera gånger i månaden?

Stopp i avlopp är inte kul. Särskilt inte när det händer gång på gång på gång. Då är det dags att leta efter både lösningen på och orsaken till proppen.

Åh nej, inte nu igen. Det bubblar och bubblar, men inget vatten rinner av. Stopp i avlopp för femte gången den här månaden. Om du känner igen dig i denna situation, är det dags att leta efter orsaken till proppen. Okej, först kanske det är dags att leta efter lösningen istället, i dubbel bemärkelse.

Proppen måste lösas upp, och om du inte lyckas få bort proppen på egen hand behöver du ringa dit en römokare. Det kan vara värt att tänka på att de flesta rörmokare inte uppskattar att komma till ett avlopp där den boende försökt gå loss med till exempel frätande kaustiksoda. Om du har gjort det, var vänlig och berätta det för rörmokaren innan han eller hon börjar arbeta.

Stopp i avlopp – bovar i dramat

Men så var det det där med orsaken till stoppet i ditt avlopp. Eftersom det händer gång på gång måste det vara något systemfel i görningen. Har du kanske behållit ditt långa hår långt efter att du egentligen börjat tappa det? Medelålders män med hästsvans ligger bakom en stor mängd av alla stopp i avlopp i duschar och handfat här i världen.

Men det kan också handla om att du envisas med att hälla ut matfett i diskhon. Det är också en klassisk orsak till varför ett avloppsstopp uppstår. Då kan du hellre välja att hälla ditt överblivna matfett i en plastflaska, som du sedan gör dig av med på någon av kommunens återvinningscentraler. Ta hjälp av detta företag när du fått stopp i avloppet: stoppiavlopp.nu

30 Aug 2022

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!