Professionell städning på ditt kontor

Papperskorgar som inte töms. Sopor som står och luktar eller smutsig disk. Arbetsmiljön betyder massor för dina anställda och hur väl städningen utförs är troligen viktigare än du kan ana.

Så väl ljudnivån som dammnivån påverkar hur dina anställda mår på sin arbetsplats. Städar ni kontoret själva eller har ni inhyrd städhjälp? Framförallt, är ni nöjda och mår ni bra i era lokaler? Är det rent, snyggt och presentabelt? Känslan av att komma till en arbetsplats där det alltid är rent och fräscht är tilltalande. Motsatsen känns alls inte lockande och kan troligen ta kål på arbetsglädjen hos vem som helst.

Ett fläck- och dammfritt skrivbord, avtorkad datorskärm och ren disk i fikarummet. Så är vi väl vana att ha det, eller? En proffsig städfirma med proffsig personal blir en stor tillgång för er arbetsplats. Städar de dagtid är det dessutom en trevlig bekantskap som kan locka till en pratstund vid kaffeautomaten.

Kontorsstädning som standard

När ett företag beställer kontorsstädning ingår vanligtvis dammsugning och golvtorkning såväl som dammtorkning av synliga ytor. Tömning av papperskorgar och avtorkning av dörrhandtag och liknande som många händer rör vid under en dag. Dessutom rengörs toaletter och får nytt papper vid behov.

I köket torkas ytor av och om ni önskar kan ni köpa till hjälp med diskplockning i och ur diskmaskinen. För vad är väl mer irriterande än kaffekoppar som står smutsiga på bänken eller i diskhon? Möjligen kaffekoppar som står smutsiga i diskmaskinen som redan är full. Låt städpersonalen ta ansvaret och få rena koppar. Läs mer om kontorsstädning på denna webbsida: https://www.kontorsstädningörebro.se 

26 Nov 2020

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!