Prisvärd kontorsstädning i Stockholm

Att man sett en stor ökning bland städföretag i Stockholm under senare år och med start år 2007 är lätt att förklara. Detta årtal så blev de nämligen möjligt för privatpersoner att anlita professionell hjälp för hushållsnära tjänster – städning, tvättning, strykning av kläder – och där man kunde dra av halva arbetskostnaden på sin deklaration. En summa som man sedan fick tillbaka på skatten. I och med att rut-avdraget – som det heter – infördes så ökade också efterfrågan och med en ökad efterfrågan så såg också fler städföretag dagens ljus.

Av naturliga skäl; finns det ett ökat behov så behövs det också fler företag som kan bistå med tjänster inom området. Det som många inte har tänkt på gällande denna ökade konkurrens är att man faktiskt kan dra nytta av den och att man inte heller behöver vara privatperson för att göra just detta. Nej, det finns alltid en chans till att få ett väldigt bra pris då det gäller professionell städning i Stockholm och detta genom att man följer en väldigt enkel formel. En formel som innebär att man kontaktar så många städföretag som möjligt och där man därefter ställer de offerter dessa ger mot varandra.

På det här sättet kommer man att se att priserna skiljer sig väldigt mycket åt och att man även utan rut-avdraget – främst för företag, men även för privatpersoner som inte är berättiga att använda skattesubventionen i fråga – kan få till stånd ett bra pris. Är man företagsledare i Stockholm så ska man definitivt dra nytta av denna möjlighet och se över hur prisbilden ser ut gällande exempelvis kontorsstädning.

Förhandla om priset för kontorsstädning i Stockholm

Det troliga i detta är nämligen att man håller fast vid den städfirma man haft genom åren och att man inte tänker på att kontorsstädning går att få till ett bättre pris – utan att man kanske behöver byta städföretag.

Menas här; tar man som företag in fler offerter även från andra städfirmor i Stockholm så skaffar man sig också per automatik ett förhandlingsläge gentemot den firma man i dagsläget har och här finns det pengar att tjäna för företag gällande sin kontorsstädning – eller byggstädning, butiksstädning eller vilken bransch det nu än må handla om. Det finns fler öppningar för att få till stånd ett bra pris dagsläget än vad fallet var före år 2007 – det råder det inga som helst tvivel om.

2 Oct 2017

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!