När du behöver städat kontor

De flests som har en arbetsplats att gå till varje dag, märker det mycekt väl när det inte är väl städat på kontoret. Det vill säga; de flesta märker inte av städningen när den fungera och det är rent och fint. Man märker att det INTE är städat om något sådant skulle hända. Plötsligt är det toapapper på golvet i den gemensamma toaletten, diskbänken har fläckar, hushållspappret fattas och inget är sig likt längre. Då inser man att städningen är mycket viktig, även på ett kontor. Då är det viktigt att anlita ett städbolag med duktig städpersonal. Vad, finns det skillnad på städare och städare? Kan det verkligen vara så svårt? Kan man misslyckas med städning?

Det finns bättre och sämre städbolag

Det finns absolut de som är bättre på att städa och de som är sämre på det. Det krävs ett tränat öga för att se all smuts och damm som behöver rengöras. Det krävs ett praktiskt sinnelag för att förstå hur man ska göra för att det ska bli rent. Det krävs viss kunskap om hur de olika rengöringsmedlen fungera och vad som krävs för att det ska bli riktigt rent, hur vattnet ger ifrån sig kalkavlagringar, och så varierar det stort mellan städarna, då det kommer till noggrannheten. En duktig städare, kan ibland göra mer än nödvändigt, vilket alltid uppskattas. Till exempel diskar, även om det inte står i avtalet, ser till att lägga undan saker på ett snyggt sätt.

Det finns de som inte kan städa

Det finns människor som inte kan städa. Det hävdar i alla fall städbolagen som anställer människor. Ibland ber de att få komma hem till en, bara för att se om de kan städa sina egna hem. Har de inte städat hemma på flera månader, syns det. Även om den som har städat den senaste veckan, ändå kan ha det stökigt hemma, så syns det om det är stökigt – men rent, eller om det är stökigt – och smutsigt. Så vi rekommendera helt enkelt att välja ett städbolag, med städare som kan städa. Välj därför ett städbolag som erbjuder en provstädning, då ser man om de faktiskt kan städa, eller inte.

Man kan även anlita städbolag för hemstädning

När man har hittat ett städbolag, med städare som kan städa, kan man anlita dem för hemstädning, eller storstädning, flyttstädning och ibland kan man bara be dem städa vissa saker, som bara fönsterputs. Här kan du läsa mer om hur du kan anlita ett städbolag för storstädning i Stockholm på: http://www.storstädningstockholm.net.

11 Mar 2019

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!