När det är dags för en flytt av kontoret

Är det dags för en företagsflytt i Göteborg? Då vet du redan vid det här laget att man helst vill flytta utan att verksamheten störs av flytten och att man vill ha en så smidig flytt som det bara är möjligt. Det smidigaste sättet att flytta på är att anlita en flyttfirma som är van vid just företagsflyttar.

Det är ju viktigt att de har erfarenhet och vet hur de ska genomföra företagsflytten så smidigt det bara går. Man kan ju inte ha flyttkarlar som rotar runt, som tappar saker, eller som inte förstår att man inte ska störa verksamhet som pågår inom företaget.

Anlita erfarna flyttkarlar för företagsflytt

Det bästa är ju om personalen skulle kunna ta semester eller på något annat sätt kunna vara i en annan lokal så länge som flytten äger rum. Nu är det ju inte möjligt att alla kan  vara lediga under en flytt. Det nästbästa är ju att hela flytten äger rum under en helg, när de ändå är lediga. På så sätt behöver det inte minska på arbetstiden. Dessutom, om tiden är dyrbar, bör man anlita en flyttfirma av företagsflyttar som ser till att packa upp allt som behöver packas upp. På så sätt ser man till att tiden inte behöver läggas på att allt inte är på plats när arbetet ska starta på det nya stället.

Anlita teknisk personal till flytten

När man anlitar flyttkarlar som ska packa upp alla saker är det ju bäst om det är flyttkarlar som inte bara är duktiga på att bära saker, utan som även kan koppla i alla datorer, bredband, telefoner och sådant som man behöver på ett kontor. När de ska packa upp, innebär det ju att ett företag ska kunna komma nästa dag och arbeta som vanligt, och är inte alla datorer och telefoner, bredband och routrar på plats och igång, innebär det ju att de inte kan arbeta nästa dag.

Stora krav på en uppackning

På samma sätt är det ju när man flyttar hela hem. När flytten är avklarad är det ju meningen att alla vitvaror ska vara installerade och på plats när man flyttar in – om man har beställt uppackning. Det innebär ju att allt ska kunna fungera sedan när familjen kommer till det nya stället. Sedan förväntar man ju sig att allt är helt när man väl packar upp sakerna. En seriös flyttfirma ersätter allt som inte skulle vara helt när man packar upp.

22 Nov 2019

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!