Kontorsstädning ska göras professionellt

Personalen vill inte städa sitt eget kontor, så för trivselns skull är det allra bäst att anlita ett städföretag. De är proffs på städning, och ni kan börja dagen på en fräsch arbetsplats.

Det finns chefer som helst ser att personalen följer ett städschema och håller snyggt på sin arbetplats själva. Missnöjet med detta bland de anställda märks när någon har hoppat över sin vecka eller det är smutsigt i köket trots att det borde vara nystädat. Det är skönt att slippa bry sig om att det ska vara fint inför kundbesök eller att hålla reda på om det är torkat bakom spisen. Personalen förtjänar att få koncentrera sig på sina egna arbetsuppgifter. Anlita ett företag som sköter all kontorsstädning.

Alla ytor blir rena enligt schema

Oavsett var ni finns i landet är det lätt att hitta ett företag med kompetent städpersonal. Att hitta någon som sköter kontorsstädning i Gävle är ingen konst, och ni gör upp om ett schema som passar företagets verksamhet. Toaletter och personalutrymmen är alltid fräscha och fina, och golven blir torkade regelbundet.

Vill ni ha specialstädning någon gång, är det bara att beställa. De flesta städfirmor är ganska flexibla, och man kan exempelvis behöva extra åtgärder när det är många besökare i lokalerna vid utställningar eller event. Kanske vill man beställa städning av fläktar, ugnar, arkiv eller andra utrymmen som rengörs mera sällan, och då går det bra att få en extra resurs där vid behov. Inget blir heller städat i onödan, för kunden bestämmer omfattningen.

16 Nov 2020

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!