Hitta bästa städningen för kontoret eller arbetsplatsen

Även arbetsplats och kontor behöver städas regelbundet för att alla som vistas där ska trivas och må bra. Här följer några tips på hur man hittar den bästa städfirman för kontorsstädningen.

När man väljer städfirma ska man inte bara titta på priset utan det är också viktigt att man känner förtroende för den städfirma man väljer att anlita. De flesta städföretag erbjuder ett kostnadsfritt besök där man går igenom vad som ska städas och hur ofta, men även vilka eventuella tilläggstjänster man vill ska ingå. Då har man en möjlighet att också samtidigt bedöma om företaget känns seriös, även om man också bör be om referenser från andra uppdragsgivare. Ett seriöst företag erbjuder också alltid kvalitetsgaranti på sin städning. Detta innebär att eventuella missar och anmärkningar åtgärdas så fort som möjligt utan att det kostar extra.

Flexibelt städföretag med många tilläggstjänster

Många gånger underlättar det om städföretaget är flexibelt och även kan erbjuda tilläggstjänster. Det kan exempelvis vara att de ser till att det alltid finns tvål, toalettpapper och kaffe. Men även andra städtjänster som fönsterputsning, storstädning, sopsortering och återvinning. Då slipper man anlita flera olika företag och vet vem man alltid kan vända sig till då man behöver extra hjälp. Men det är viktigt att man alltid skriver ett ordentligt kontrakt med den städfirma som man väljer att anlita och att de villkor som gäller finns med. Detta för att undvika missförstånd. Städtjänsten brukar sedan rulla på tills man säger upp eller ändrar den. Läs mer om städning på denna hemsida: https://www.städfirmaigöteborg.se 

17 Dec 2020

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!