Fokusera på jobbet

Det kan kännas jobbigt när man kommer till dagen då man vet att idag måste kontoret städas. Du behöver inte klämma in det mitt i jobbet, lämna istället över städningen till en städfirma.

Det ska vara kul att städa, liksom det ska vara kul att jobba. Är du på jobb och tycker om det, men det står städning på schemat som du inte tycker lika mycket om? Du kan välja bort städningen. När man tänker på att städa kan det kännas enkelt, men städning är så mycket mer. Det är bland annat bakterier vi inte ser som ska tas bort. De som arbetar med städning vet hur man får bort bakterierna, de vet även var de finns. Dessutom gillar de ofta att städa och har ett öga för smuts. På så sätt blir det en win-win för er.

Få jobb gjort medans ditt kontor blir rent

Det finns flera anledningar till att välja att lämna bort städningen, det är inte bara att städarna kan. Du kan dessutom passa på att få annat gjort medans de gör att ditt kontor blir strålande rent. Vill du ta det under lunchen? Eller när du har ett möte? Det är helt och hållet upp till dig. Du behöver inte vara på plats när de är där. Du kan dessutom själv välja hur många gånger de ska städa. Vill du ha det en gång i veckan? Eller flera gånger i veckan? Eller någon gång i månaden, eller kanske bara inför speciella tillfällen? Oavsett vilket är valet ditt. De kommer och sköter din städning så många dagar du önskar.

Vem ska man välja?

Det finns flera olika företag som arbetar med kontorsstädning, vilket kan göra att det känns svårt att veta vem man ska välja. Ni bör leta efter ett företag som har bra tidigare recensioner. De ska gärna inte heller ha alldeles för mycket att göra då de ska ha tid för er de dagar ni önskar. Fråga efter olika offerter, be att allt ingår där; resa, arbete och material som används. Fråga gärna även vad de använder för typ av medel. Vi har alla olika prioriteringar, men en sak många av oss har gemensamt är att vi bryr oss om naturen. Att välja ett företag som använder sig av mer naturvänliga medel är att föredra. Har ni några speciella önskemål så ta upp dem med firman vid kontakt. På så sätt vet ni direkt om ni kan arbeta tillsammans.

2 Nov 2020

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!