Är kontoret rent trivs personalen

En kontorsansvarig har många uppgifter att fixa. Det kan bland annat vara att det finns nybryggt kaffe och att det är rent och snyggt. Städningen kan man ta hjälp av en städfirma att fixa.

Handen på hjärtat, visst har man i något sammanhang kommit i konflikt med någon som inte haft samma åsikt om vad ”städat” är? Privat eller i arbetslivet – alla har olika åsikter om när det är städat. En del har ett pedantiskt leverne som ser ut som ett glossigt heminredningsmagasin.

Andra är nöjda så länge man kan gå framåt utan problem och sitta och äta vid sitt köksbord. Kort sagt, vi har alla våra egna referenspunkter för städning. Så hur gör man på ett företag? Där skall det ju även råda en professionalism och avspegla företaget.

Om ett företag har det stökigt och smutsigt på kontoret, vill då kunderna köpa deras produkter? Eller tänker de att produkterna och kontakterna med företaget är lika stökiga? Ett enkelt sätt att få det rent och prydligt är att anlita en städfirma.

Rent kontor är en vinst för företaget

Att låta en utomstående firma komma in och lösa kontorsstädningen är effektivt. Dels behöver ingen i personalen avsätta sin tid på att städa, dels att det alltid blir snyggt gjort varje gång. Ett rent kontor gör också att bacillerna kan hållas borta och sjukfrånvaron minskar. Det blir en ekonomisk vinst på alla sätt för firman- Självklart har städfirman kollektivavtal för att deras personal skall ha en trygghet och må bra. Hitta mer bra information om kontorsstädningen på denna sida: kontorsstädningnorrmalm.se

19 Mar 2021

Välkommen

Du har hittat till vår blogg om städning och lokaler. Det kan vara kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning men även tips om hur du på andra sätt tar hand om dina lokaler. Vi hoppas på att kunna ge dig bra information kring just städning av kontor men även annat som hör till ämnet. 

Trevlig läsning!